X

L’escola pública de Ferreries, sense calefacció fins el curs que ve

L'Ajuntament ha instal·lat estufes per passar els mesos de fred que queden

24/01/2022

L’escola pública de Ferreries, sense calefacció fins el curs que ve

El fred s’ha instal·lat dins les aules de l’escola Castell de Santa Àgueda, a Ferreries, que ha quedat sense calefacció en ple mes de gener. La instal·lació ha quedat obsoleta i ja no es pot arreglar: la solució passa per renovar-la tota.

La maquinària de climatització, que no és la primera vegada que genera problemes durant els darrers anys, ha arribat al final de la seva vida útil, segons l’informe tècnic que ha encarregat l’Ajuntament, que n’assumeix el manteniment.

L’Ajuntament ja ha subministrat estufes catalítiques al centre que, des d’aquest dilluns, ja escalfen cada una de les aules sense calefacció. La solució definitiva passa, però, per substituir tota la instal·lació per una de nova, una inversió que correspon a la Conselleria d’Educació.

Un enginyer d’Educació avaluarà la setmana que ve l’abast de l’actuació per després redactar el projecte i executar-lo, un procés que no es preveu que finalitzi fins al curs que ve i que obliga a aquesta escola de Ferreries a passar el que queda d’hivern sense calefacció.

24/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris