X

L’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Balears compleix 15 anys

En aquest període, l'ESADIB ha rejovenit el sector teatral de les Illes amb nous intèrprets i creadors

13/02/2021

L’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Balears compleix 15 anys

L’Escola Superior d’Art Dramàtic de les Balears compleix 15 anys. En aquest període, l’ESADIB ha rejovenit el sector teatral de les Illes amb nous intèrprets i creadors. Aquesta setmana els alumnes que enguany es graduen escenifiquen els projectes finals de carrera.

D’aquí a uns mesos, sortiran al món professional, però abans els toca representar el taller final de quart. És un simulacre del que es trobaran a la vida real, com si es tractàs d’una producció professional. El grup conformat per Clara Carbonell Bergas, Noelia Caurel, Martín Pareja, Sofia Pérez Carrasco-Muñoz i Adrià Vicens Barceló prepara l’obra ‘Equus’. Una adaptació dirigida pel professor Joan Manel Albinyana.

Enguany faran quatre passis de l’obra, tots ells a l’auditori de l’ESADIB. És una de les diferències que ha comportat la pandèmia, ja que altres anys interpretaven dues d’aquestes funcions al Teatre Principal de Palma. Aquestes representacions eren obertes al públic general, que tenia l’oportunitat de descobrir els nous talents formats a les Illes.

La setmana que ve, serà el torn de l’altre grup de quart curs. Quan acabi el proper semestre i es graduïn, serà l’hora de trepitjar els escenaris amb força.

13/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT