societat

L’escoleta de Sant Lluís oferirà servei de menjador amb becada per ajudar als pares a conciliar

L'Ajuntament es farà càrrec de la meitat de les despeses i el servei l'atendrà una mestra del centre escolar a partir de gener

L%27escoleta+de+Sant+Llu%C3%ADs+oferir%C3%A0+servei+de+menjador+amb+becada+per+ajudar+als+pares+a+conciliar

Passat les festes de Nadal les famílies de Sant Lluís tindran més opcions a l’hora de conciliar la vida familiar i laboral. L’escola infantil oferirà servei de menjador i de becada. L’horari de recollida dels infants s’allarga fins a les 3 i mitja del capvespre.

Feia cinc anys que ho reclamaven. A partir del 8 de gener, els pares que acaben la seva jornada laboral a les 3 del capvespre podran recollir els seus fills tranquil·lament mitja hora més tard. Fins ara, l’horari era fins a les 2 i quart i havien de recórrer als avis o cangurs.

És l’única escoleta que hi ha a Sant Lluís i ha davallat notablement la seva matrícula. Dels 80 infants de l’any passat, enguany només n’hi ha 60. A banda de la baixada de la natalitat, des de l’APIMA creuen que el fet de no oferir servei de menjador ha desviat moltes famílies a altres municipis.

La sala de psicomotricitat es convertirà en menjador d’una i mitja a 2 i quart i en sala per fer la becada de 2 i quart a 3 i mitja. Els menús es cuinaran a l’escola de Primària.

El cost diari de menjador serà de 5 euros per als infants que en facin un ús fix i de 6 euros per als eventuals. I el servei de becada té un preu de 30 euros mensuals per als fixos i 2 euros diaris per als infants esporàdics.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Favàritx només és accessible des d’aquest dissabte en autobús

La decisió del Consell d'avançar en onze dies l'entrada en servei del transport públic ha provocat el caos circulatori a...

Les pluges més molestes, les de fang

Els negocis de rentar cotxes han tengut un bon dia

“Mou-te” una forma de fomentar el desenvolupament físic i social a la segona i tercera edat

Funciona a 15 municipis amb manco de 4.000 habitants a Mallorca

Els experts alerten als joves de no incórrer en conductes de risc per les festes “perdudes”

La pandèmia, segons projecte jove, ha repercutit en una reducció en el consum de drogues i alcohol