societat

L’escoleta de Sant Lluís oferirà servei de menjador amb becada per ajudar als pares a conciliar

L'Ajuntament es farà càrrec de la meitat de les despeses i el servei l'atendrà una mestra del centre escolar a partir de gener

L%27escoleta+de+Sant+Llu%C3%ADs+oferir%C3%A0+servei+de+menjador+amb+becada+per+ajudar+als+pares+a+conciliar

Passat les festes de Nadal les famílies de Sant Lluís tindran més opcions a l’hora de conciliar la vida familiar i laboral. L’escola infantil oferirà servei de menjador i de becada. L’horari de recollida dels infants s’allarga fins a les 3 i mitja del capvespre.

Feia cinc anys que ho reclamaven. A partir del 8 de gener, els pares que acaben la seva jornada laboral a les 3 del capvespre podran recollir els seus fills tranquil·lament mitja hora més tard. Fins ara, l’horari era fins a les 2 i quart i havien de recórrer als avis o cangurs.

És l’única escoleta que hi ha a Sant Lluís i ha davallat notablement la seva matrícula. Dels 80 infants de l’any passat, enguany només n’hi ha 60. A banda de la baixada de la natalitat, des de l’APIMA creuen que el fet de no oferir servei de menjador ha desviat moltes famílies a altres municipis.

La sala de psicomotricitat es convertirà en menjador d’una i mitja a 2 i quart i en sala per fer la becada de 2 i quart a 3 i mitja. Els menús es cuinaran a l’escola de Primària.

El cost diari de menjador serà de 5 euros per als infants que en facin un ús fix i de 6 euros per als eventuals. I el servei de becada té un preu de 30 euros mensuals per als fixos i 2 euros diaris per als infants esporàdics.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Els 34 carteristes de Palma cometien furts “a la carta”

Els lladres robaven objectes que tercers sol·licitaven expressament a l'organització, les víctimes de la qual eren principalment turistes

Balears disposarà de 2 milions d’euros per a l’atenció de l’alumnat vulnerable afectat per la pandèmia

L'objectiu Programa per a l'Orientació, Avanç i Enriquiment Educatiu (PROA) impulsat pel govern espanyol és garantir la continuïtat i avanç...

Vaca Street Art torna a Alaior, sis anys després

Els artistes Tanus, Pau Sintes o Zaca han decorat el municipi amb les seves obres

Alliberen dues tortugues marines que van arribar ferides a la costa de Ciutadella fa dos mesos

Amb aquestes, ja són 9 les tortugues marines que han arribat aquest estiu a l'illa