societat

L’escoleta de Sant Lluís oferirà servei de menjador amb becada per ajudar als pares a conciliar

L'Ajuntament es farà càrrec de la meitat de les despeses i el servei l'atendrà una mestra del centre escolar a partir de gener

L%27escoleta+de+Sant+Llu%C3%ADs+oferir%C3%A0+servei+de+menjador+amb+becada+per+ajudar+als+pares+a+conciliar

Passat les festes de Nadal les famílies de Sant Lluís tindran més opcions a l’hora de conciliar la vida familiar i laboral. L’escola infantil oferirà servei de menjador i de becada. L’horari de recollida dels infants s’allarga fins a les 3 i mitja del capvespre.

Feia cinc anys que ho reclamaven. A partir del 8 de gener, els pares que acaben la seva jornada laboral a les 3 del capvespre podran recollir els seus fills tranquil·lament mitja hora més tard. Fins ara, l’horari era fins a les 2 i quart i havien de recórrer als avis o cangurs.

És l’única escoleta que hi ha a Sant Lluís i ha davallat notablement la seva matrícula. Dels 80 infants de l’any passat, enguany només n’hi ha 60. A banda de la baixada de la natalitat, des de l’APIMA creuen que el fet de no oferir servei de menjador ha desviat moltes famílies a altres municipis.

La sala de psicomotricitat es convertirà en menjador d’una i mitja a 2 i quart i en sala per fer la becada de 2 i quart a 3 i mitja. Els menús es cuinaran a l’escola de Primària.

El cost diari de menjador serà de 5 euros per als infants que en facin un ús fix i de 6 euros per als eventuals. I el servei de becada té un preu de 30 euros mensuals per als fixos i 2 euros diaris per als infants esporàdics.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Mor la periodista Alicia Gómez Montano

Els seus companys i col·legues de professió l'han recordat a les xarxes socials i l'han destacat com a referent

Sant Antoni es celebra arreu de la mediterrània

Sant Antoni no és només una festa de les Balears, a altres indrets el foc i els dimonis també són protagonistes

Devers 1.000 persones a les Balears ateses en el servei de tutela per incapacitació judicial

La Fundació Tutelar Demà s'encarrega del benestar de 50 persones a Mallorca

Passen a diposició judicial 6 dels 16 detinguts de la Banda United Tribuns

Treballant com a porters de discoteca en diversos locals d'oci i prostíbuls de zones turístiques, com Platja de Palma i...