SOCIETAT

L’escultora i pintora Amparo Sard, cap d’estudis del grau universitari de Belles Arts

Adema, l'escola adscrita a la UIB oferirà els estudis el curs que ve


El curs que ve arranca el grau de Belles Arts a les Balears. L’impartirà l’Escola Universitària ADEMA, un centre adscrit a la UIB. L’artista Amparo Sard, que ha exercit la docència durant anys a la Universitat de Barcelona, dirigeix els estudis, basats en l’escultura, el dibuix i la pintura, però també molt enfocats en les noves tecnologies. Una nau del polígon de Son Rossinyol serà els taller d’escultura i pintura. També hi ha aules dotades amb tecnologies avançades de tractament de la imatge i modelació.

L’escola ADEMA vol fer grups de 30 alumnes, que hauran d’afrontar un cost de prop sis mil euros per curs. Els estudis de grau començaran l’any que ve, però, enguany ja arranca el curs preparatori.
Amparo Sard explica que aprofitaran que les Balears són un pol de creació i d’atracció per artistes per atreure docents internacionals i per cercar oportunitats per als estudiants d’aquí a fora.

L’equip dels estudis de Belles Arts també fa feina per col·laborar amb empreses de les illes que han de menester creatius.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |