L’Espanya comença perdent la final pel títol

Va caure contra el Valladolid per 3 a 1 i ha de guanyar els dos partits següents a Palma

13/05/2018

L’Espanya d’hoquei línia ha perdut el primer partit del play-off pel títol, al millor de tres, que ahir vespre es va disputar a la pista del Valladolid. Tot i que els mallorquins es van avançar als inicis de la primera part gràcies al gol de Miquel Cabalín, a passada del seu germà Eduard, els locals van empatar segons després. La sentència va arribar als darrers minuts d’aquest primer període amb dos gols. L’Espanya va acusar les baixes que van obligar a estructurar l’equip amb dues línies en lloc de les tres habituals. El segon i, si fes falta el tercer enfrontament, es juguen a Palma d’aquí a dos caps de setmana.