cultura

Mal Pelo aterra al Teatre Principal de Palma amb “Highlands”

És la quarta part d'un projecte inspirat en la música de Bach


Aquestes imatges només són un tast del que es podrà veure aquest diumenge a les 18.00 hores al Teatre Principal de Palma. Es tracta de ‘Highlands‘, el nou projecte de la companyia Mal Pelo, un viatge sonor i visual en què es presenta la línia que separa el món real de l’imaginari.

La codirectora de Mal Pelo, María Muñoz, explica que aquesta és una peça que arriba després d’un procés de dos anys de treball i que es va iniciar durant la pandèmia. Muñoz detalla que: “Highlands, com a última peça del Bach Project, posa en diàleg la música de Bach amb la d’altres compositors com Ärvo Part, Haëndel, Kurtag o Purcell, i amb textos adaptats per a l’escena de Nick Cave, John Berger i Erri de Lucca; en alguns casos traduïts a català i en uns altres en el seu text original”.

Amb 16 persones en escena, l’espectacle camina per diverses obres del compositor barroc amb diferents coreografies que juguen amb el contrast de la llum i la foscor. Davant això, el codirector de Mal Pelo, Pep Ramis, exposa que és un espectacle molt potent, que projecta una poètica vertical entre el món de l’home, el terrenal, i la part més espiritual que concorda amb la línia de Bach.

Un total de 90 minuts que conclouen aquesta tetralogia que han resultat amb els seus tres espectacles anteriors: Bach, On Goldberg Variations / Variations i Inventions. La representació està recomanada a partir dels 15 anys.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Pep Tosar torna al Principal de Palma amb el seu homenatge a Pessoa

"El fingidor" és un espectacle multidisciplinar amb poesia, música, dansa, circ i projeccions audiovisuals

Apareixen noves pintades a la costa del Teatre Principal de Palma

ARCA demana a Cort que investigui l'autoria d'aquesta "agressió" i les esborri per a evitar "un efecte imitació"

Dos vitralls de Gaudí per a la Catedral de Mallorca s’exposaran al museu d’Orsay de París

Són dos dels nou que l'arquitecte modernista va dissenyar durant la seva intervenció a la Seu