X

L’estació d’autobusos de Maó, un punt conflictiu

El Consell de Menorca és qui gestiona l'estació a falta de què surti la nova concessió a qui exigirà contractar seguretat

15/05/2024

L’estació d’autobusos de Maó, un punt conflictiu

L’estació d’autobusos de Maó s’ha convertit en els darrers anys en un dels punts més conflictius del municipi. S’han registrat diferents incidències, la darrera, aquest diumenge, quan un home de 47 anys que ja havia estat detingut en més de 15 ocasions, va cometre una presumpta agressió sexual sobre dues joves de 18 anys.

També la passada nit de Cap d’Any un home va rebre aquí una pallissa mortal, que va posar fi a la seva vida després de passar una setmana ingressat a l’UCI. Els ciutadans clamen perquè es posi solució a aquesta falta de seguretat.

L’estació d’autobusos és gestionada actualment pel Consell de Menorca, però en un futur passarà a mans de l’empresa que guanyi la concessió del servei de transport. Serà qui s’encarregarà del manteniment, l’explotació, la posada en marxa del bar o la seguretat.

Ja s’estan tramitant les concessions, però el Consell no confia que sigui fins el 2026 que entrin en vigor i que, per tant, s’acabin els problemes en aquesta zona que s’ha convertit en un punt negre a la ciutat.

15/05/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris