SOCIETAT

L’Estat dóna per acabades les obres de la depuradora d’Addaia, as Mercadal, que abastirà 21.000 persones

De moment ja dóna servei a Coves Noves i en els propers mesos ho farà a Son Parc, s'Arenal d'en Castell, Punta Grossa, Na Macaret i port d'Addaia


La nova depuradora d’aigües residuals d’Addaia ha costat 8 milions d’euros i en els pròxims mesos abastirà les urbanitzacions de Son Parc, s’Arenal d’en Castell, Punta Grossa, Na Macaret i port d’Addaia. També Coves Noves, on ja està funcionant. En total abastirà 21.600 habitants. Fa més de 20 anys que l’Ajuntament en demana la instal·lació, ja que així se solucionaran els problemes de depuració d’aquestes zones, que fins ara han utilitzat sobretot fosses sèptiques.

A Son Parc s’està pendent de la connexió entre els emissaris. I a S’arenal, els hotels més grans, Aguamarina, Topacio i Castell Playa faran un projecte per a abastir-se directament de la instal·lació. A Son Parc també està acabat l’emissari marítim-terrestre de més de 5.000 metres que, en un principi, va causar les queixes dels veïns i empresaris pròxims a la platja. L’Ajuntament vol que en un futur l’aigua es pugui reciclar per al rec de jardins.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |