X

L’Estat manté la prohibició i no deixa entrar els creuers en ports espanyols

Els consignataris de Balears confien que aquestes excepcions permetin treballar cas per cas l'arribada dels creuers que tenguin un pla sanitari

27/06/2020

L’Estat manté la prohibició i no deixa entrar els creuers en ports espanyols

EFE/Barriopedro

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha publicat una resolució al BOE d’avui dissabte segons la qual es manté la prohibició de no permetre que els creuers d’origen internacional entrin als ports espanyols, amb l’objectiu d’evitar la propagació del coronavirus.

El Director General de la Marina Mercant podrà aixecar aquesta prohibició per a les entrades concretes d’alguns bucs que hagin de fer parada en algun port espanyol dins el seu recorregut, sota el vistiplau de Ports de l’Estat d’acord amb el Ministeri de Sanitat.

La resolució determina aquesta mesura tendrà vigència fins a la finalització de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19, d’acord amb el Reial Decret de mesures urgents de prevenció i de contenció de la pandèmia.

Els consignataris de Balears confien que aquestes excepcions permetin treballar cas per cas l’arribada dels creuers que tenguin un pla sanitari.


Royal Caribbean suspèn els creuers fins al 15 de setembre
La Confederació Balear de Comerç demana a les companyies de creuers que mantenguin les escales a Mallorca

 

27/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT