Un mort i vuit ferits en un xoc entre un autobús del TIB i un cotxe a Portocolom
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí

El termini per tornar aquests doblers s'amplia de 10 a 15 anys
Aquest dimecres el BOE ha publicat el text definitiu que ha posat en peu de guerra molts d’ajuntaments illencs: els consistoris que vulguin aportar el romanent de tresoreria tenen fins al 15 de setembre per signar un acord vinculant i irrenunciable amb l’Estat. Uns doblers que s’havien de tornar, en principi, en els propers 10 anys. Un termini que a darrer moment s’ha ampliat fins als 15.
Des de Deià, el batle de Més per Mallorca, Lluís Apesteguia, responia així a la proposta: no ingressarà ni un euro a les arques estatals. Una postura que coincideix amb la del popular d’Alaró, Llorenç Perelló. Diu que encara que volgués, no podria aportar els 900 mil euros de romanent del seu consitori. Fer-ho, suposaria deixar en números vermells l’ajuntament, i no poder pagar deutes i nòmines.
Segons publica el BOE, es tracta d’una mesura voluntària, però els batles crítics denuncien un xantatge. Si no s’hi afegeixen, diuen, perden la possibilitat de gastar el restant acumulat del pressupost i tornar a una situació d’incertesa. Per això, Perelló diu que si les necessitats del poble ho requereixen, utilitzarà part d’aquests doblers.
Segons l’assessor jurídic de la FELIB, Miquel Santandreu, la pròpia llei contempla aquest moviment sense cap sanció, just elaborant un informe econòmic on la corporació municipal es compromet a retornar al control del sostre de despesa.
El Govern i la FeMP signen l’acord pels romanents dels ajuntaments
Més i el PI es neguen a transferir els romanents dels ajuntaments a l’Estat
El succés, segons la informació del SAMU, ha tengut lloc aquest dilluns matí
Segons fonts de la Guàrdia Civil, el succés ha ocorregut a les 17.45 hores en un establiment de menjar tradicional molt conegut
De moment, la pana no està afectant el sistema elèctric de les Balears
Es tracta d'un britànic de 40 anys