societat

L’estructura de l’edifici incendiat de Palma ha quedat malmesa

Els veïns demanen a la policia que desallotgen l'edifici que està habitat per okupes


Un total d’onze efectius de bombers varen treballar durant dues hores per extingir el foc que va afectar l’edifici del barri de Pere Garau, i que estava habitat per okupes, i per desallotjar-lo.

L’edifici incendiat anit a Palma corre perill de passar per ull. La policia va desallotjar els okupes que hi viuen, però avui han tornat a l’immoble. Tècnics de l’ajuntament han de valorar com està l’estructura, que encara ha quedat més malmesa.

El virulent incendi ocorregut anit ha empitjorat encara més l’estructura d’aquest edifici del barri de Pere Garau. Fa temps que en varen desallotjar els veïns i l’apuntalaren.

Però un grup d’okupes s’hi ha instal·lat, i tot i la perillositat per mor del foc, avui tornava a estar habitat. Els veïns demanen a la policia que els desallotgin.

Està tan malmès que fins que els tècnics de l’ajuntament en valorin les condicions, ni la policia científica ni els bombers hi accediran. El foc d’ahir sembla que s’hauria originat per mor dels fems, però la investigació continua oberta. Els bombers varen trigar dues hores a extingir el foc. Tot i l’espectacularitat de les flames, només hi ha danys materials.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Armengol anuncia una rebaixa en els preus de la matrícula universitària

La UIB celebra l'acte d'obertura del nou curs acadèmic

Menorca demanarà al Govern 300.000 euros per garantir la gratuïtat del transport públic interurbà als menors de fins a 16 anys

La intenció del Consell és que els joves menorquins puguin beneficiar-se de la mesura a partir del gener de 2023

MÉS per Mallorca demana contundència al Parlament contra l’ampliació de l’aeroport de Palma

La formació demana que el nou DAURA se sotmeti a avaluació ambiental estratègica