X

L’esvoranc de la carretera de sa Calobra estarà reparat abans de Setmana Santa

La reconstrucció del mur caigut es farà amb la tècnica de pedra en sec i es calcula que el cost total serà de mig milió d'euros

13/03/2023

L’esvoranc de la carretera de sa Calobra estarà reparat abans de Setmana Santa

El Consell de Mallorca calcula, si no hi ha cap contratemps de darrera hora, que les obres per assegurar la carretera de sa Calobra perquè sigui transitable per a tots tipus de vehicles duraran aproximadament un mes, per la qual cosa la carretera -que va patir l’esfondrament de part d’un mur el passat 7 de febrer i que obligà a tancar-la- podrà retornar a la normalitat.

Mentrestant, duraran les obres, s’ha fet una desviació provisional de la calçada. Amb tot, el tall de les carreteres de la serra de Tramuntana a causa dels efectes de la borrasca Juliette fa que ara mateix pocs siguin els cotxes que hi circulen El batle d’Escorca, Antoni Solivellas, ha demanat celeritat en la reobertura de les carreteres de la Serra; afirma que els negocis turístics del municipi es veuen molt perjudicats per la situació.

Pel que fa a la restauració del mur que va caure, el conseller de Mobilitat del Consell de Mallorca, Iván Sevillano, ha explicat que aquesta es farà amb la tècnica de pedra en sec i que la faran els margers. El cost total de la reparació de la carretera, que s’ha fet per la via d’urgència, es calcula que serà de mig milió d’euros.

13/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris