X

L’exfiscal Subirán defensa la instrucció del cas Cursach

Dubta de la fiabilitat d'alguns dels xats aportats per les acusacions, i descarrega responsabilitats en el fiscal Joan Carrau

26/06/2023

L’exfiscal Subirán defensa la instrucció del cas Cursach

Pablo Peral

Nova jornada del judici contra els instructors del cas Cursach. Aquest dilluns, l’exfiscal Miguel Ángel Subirán, ha continuat amb les respostes a les preguntes de les acusacions particulars. Defensa la feina feta durant la instrucció, dubta de la fiabilitat d’alguns dels xats aportats per les acusacions, ja que diu que no són seus, i descarrega responsabilitats en el seu antic company, el fiscal Joan Carrau.

La declaració de Miguel Ángel Subirán està sent tensa; tal com ja ho va ser la jornada de divendres, quan va anunciar una querella contra el fiscal del cas Tomás Herranz. Aquest dilluns, l’enfrontament més calent ha estat amb l’advocat Oriol Rusca, representant legal d’Álvaro Gijón, que li ha demanat per què no es va investigar José María Rodríguez, i  el seu defensat.

Deixant de banda les sortides de to, Subirán, continua defensant la instrucció del cas. I en tot cas, descarrega responsabilitats en la figura del fiscal Joan Carrau.

Qüestionat per les detencions de Cursach i SbertSubirán, ha explicat que hi varen ser presents tant ell com el fiscal Carrau, però que no recorda les pressions als calabossos que segons denúncia Tolo Sbert, va rebre per part d’un dels agents del grup de blanqueig de la Policia Nacional.

26/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris