X

L’exèrcit estudia instal·lar un pont provisional a la carretera d’Artà afectada per la torrentada

A Mallorca encara hi ha dues carreteres tancades per mor de les inundacions de dia 9 d'octubre

30/10/2018

L’exèrcit estudia instal·lar un pont provisional a la carretera d’Artà afectada per la torrentada

Redacció

A la carretera Ma-12 a Artà, el pont va quedar totalment destrossat. Els operaris fan feina per poder adobar-lo com més aviat millor. El faran més reforçat, amb unes bigues que vénen de la península. El volen tenir enllestit per Nadal, però si l’obra es retarda a causa del mal temps o per l’arribada del material, el consell fa feina amb l’exèrcit, que podria instal·lar un pont provisional.

Els operaris també fan feina per poder reobrir la carretera a s’Illot. Al pont del barranc de sa Canova continuen aquest dimarts la tasca i ja han reobert la carretera que surt d’Artà a Son Servera, on hi ha el cementeri del poble per poder-hi circular per Tots Sants.

Mentrestant, l’helicòpter de l’Ibanat ajuda a treure del llit dels torrents els vehicles que encara hi queden. Per mar, aquest dimarts, els agents de la Guàrdia Civil especialitzats en activitats subaquàtiques han localitzat un altre cotxe al fons de la mar. És el tercer. Aquest l’han trobat a 16 metres de fondària i a prop de 500 metres de la vorera. Era buit. Els agents han pogut recuperar la documentació. Emergències ja han començat a treure aquests vehicles.

30/10/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris