X

L’exgerent de l’Ibitec, Juan Antonio Serra Ferrer, nega haver comès un delicte d’abús sexual

Al seu escrit de defensa explica que el dia dels fets estava begut

10/01/2024

L’exgerent de l’Ibitec, Juan Antonio Serra Ferrer, nega haver comès un delicte d’abús sexual

L’exgerent de l’empresa pública Ibitec, Juan Antonio Serra Ferrer, manté que és innocent del delicte d’abús sexual. Està acusat d’abusar d’una desconeguda a un restaurant de Palma i de pegar a un policia. A més de negar les accions, Serra Ferrer al·lega que el dia dels fets estava begut. El Sindicat Unificat de la Policia Nacional es mostra sorprès per aquesta declaració i defensa els policies que patiren lesions de l’expolític.

Al seu escrit de defensa, Serra Ferrer manté que al dia dels fets no va actuar amb ànim libidinós i que no es va resistir al policia que el va detenir. I el seu lletrat afegeix que, en cas de ser condemnat, se li haurien d’aplicar dos fets atenuants: el primer, per trobar-se sota els efectes de l’alcohol; i el segon, per haver indemnitzat econòmicament el policia.

Davant aquestes declaracions, el Sindicat Unificat de la Policia Nacional es mostra sorprès i manté que les lesions que va patir un oficial de Policia varen ser presenciades i ratificades per diversos testimonis. Els representants dels agents insisteixen que independentment de l’estatus públic que tengués l’expolític no li pot sortir de franc agredir funcionaris policials.

L’exgerent de l’Ibitec està pendent de ser jutjat a causa de la denúncia d’una dona que l’acusa d’haver-la besat i llepat en un restaurant de Palma. I també per donar un cop de puny a un agent de policia.

10/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT