X

L’exparella de Sara Calleja no es presenta a la vista prèvia

Segons l'escrit d'acusació, l'home no va acceptar la ruptura i enviava contínuament missatges intimidatoris i despectius a Sara que li varen provocar una greu depressió

18/01/2019

L’exparella de Sara Calleja no es presenta a la vista prèvia

Claudia Roig

L’exparella de Sara Calleja no ha comparegut a la vista prèvia al judici. Diu que té una euro-ordre de detenció pendent de sentència ferma, i que no es troba en condicions físiques ni psíquiques. La família de la dona l’acusa d’haver-la induït al suïcidi.

La vista prèvia al judici celebrada aquest divendres dematí a Eivissa no ha disposat de la presència de l’encausat, un home belga de 58 anys. La defensa n’ha presentat l’informe mèdic que teòricament acredita la incapacitat per viatjar a causa del seu estat físic i psíquic. També ha al·legat que penja d’ell una euro-orde de detenció emesa per un jutjat de Lleó. La Fiscalia ha demant la revisió de l’informe mèdic per un forense d’un tribunal espanyol i la pertinent ordre de crida i cerca en cas de no confirmar-se la incapacitat per assistir al judici.
Sara Calleja es va llevar la vida el juliol de 2015 ja que es va llançar per la finestra del seu domicili a Eivissa. Dos anys abans havia donat per finalitzada la relació amb l’exparella. Segons l’escrit d’acusació, l’home no va acceptar la ruptura i enviava contínuament missatges intimidatoris i despectius a Sara que li varen provocar una greu depressió.
Un jutjat de Lleó el va condemnar el 2014 a 9 mesos de presó i a no comunicar-se amb la víctima en 5 anys, una prohibició que presumptament va incomplir reiteradamente en sortir al carrer. L’acusació particular en demana ara 18 anys de presó, considera que va induir Sara al suïcidi. La petició de la Fiscalia és de 7 anys pels delictes de maltractament psíquic, coaccions i trencament de condemna. La Defensa en demana la lliure absolució i assegura que el client no va cometre els fets delictius pels quals està imputat.

18/01/2019

Comentaris:

(*) Camps obligatoris