cultura

100 formigues de ferro arriben al Mercat de l’Olivar

Es tracta d'una mostra de 92 artistes de Balears que reinvindica el paper de la dona a la societat


“Treballadores” és el nom de l’exposició de formigues de metall que, des d’avui, es pot veure al Mercat de l’Olivar, a Palma. La mostra es va inaugurar abans de la pandèmia i ara torna amb aquest format en què és l’art el que s’acosta a la gent. Ho fa a través d’un missatge reivindicatiu on es destaca el paper de la dona a la família i a la societat.

L’exposició està formada per prop de 100 formigues. La mostra itinerant a partir d’avui dissabte es pot veure al Mercat de l’Olivar. Les formigues són la mostra artística d’un homenatge a les dones. Repartides en una trentena de paradetes del mercat, formen part d’un projecte que vol reconèixer el paper de la dona treballadora a través d’una metàfora: constància i organització, característiques associades en aquests petits insectes i a les dones.

Després de passar per diferents punts de Mallorca i patir una aturada forçada a causa de la pandèmia, aquesta exposició arriba ara al mercat, una forma d’acostar l’art a la gent i també de col·laborar amb el petit comerç.

Les formigues han estat personalitzades per 92 artistes de Balears i altres llocs d’Espanya i es poden veure des d’avui fins al 13 de novembre en l’horari habitual del mercat.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Una exposició de Banksy reflexiona sobre la mercantilització de la seva figura

La podeu visitar fins al 9 de maig, al Cercle de Belles Arts de Madrid

Volvox Brothers, reinventant el rock des de la infantesa

El grup presenta "So Sing!", el seu primer disc d'estudi

L’artista hiperrealista Rafel Jofre cedeix una escultura a l’Ajuntament de Ciutadella

Per fer-la ha dedicat 5 hores de feina cada diumenge dels darrers 10 anys

Pablo Urbina dirigeix l’OSIB a un nou homenatge a Beethoven

Al concert es representarà per primera vegada davant el públic una adaptació de Iain Farrington sobre l'obra de Beethoven