X

L’habitatge nou esquiva la crisi de la Covid-19 a Mallorca

17/07/2020

L’habitatge nou esquiva la crisi de la Covid-19 a Mallorca

El col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Mallorca (COAAT) informa que durant el primer semestre d’enguany s’han visat gairebé els mateixos projectes d’habitatge nou que l’any passat a pesar de la crisi de la COVID-19.

De gener a juny, a Mallorca s’han visat 609 habitatges nous plurifamiliars i 501 unifamiliars i adossats. Els municipis amb més moviment de plurifamiliars són Palma, Inca, Marratxí i Manacor i amb més peticions d’unifamiliars són Palma, Marratxí, Santanyí i Campos.

En total són 1.110 habitatges nous a Mallorca, només 12 manco que l’any passat gràcies, sobretot a una primera quinzena de març excepcional, expliquen del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics.

El que sí que ha caigut en el primer semestre d’enguany són els visats de les reformes d’hotels. Es passa de 100 l’any passat a 35 en el mateix període d’enguany.

Del COAAT alerten que és gairebé impossible predir com serà d’ara fins a final d’any i reclamen que, davant d’aquesta incertesa, les mesures extraordinàries del govern per agilitar els projectes, com per exemple la declaració responsable enlloc de llicència es mantenguin més enllà de la crisi de la COVID-19.


5,4 milions en obra municipal per reactivar el sector de la construcció menorquina

17/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT