ESPORTS

L’halterofilista Shella Badaseyare demana ajut per poder lluitar per la medalla al mundial màster d’Orlando

Mare d'una filla amb discapacitat, és exemple de lluita en la reivindicació que ni la maternitat ni l'edat són obstacle per competir a alt nivell

L'esportista Shella Badaseyare, fotografiada amb la seva filla Anahí, demana suport per pagar-se poder representar Espanya al Mundial Màster d'Halterofília de desembre a Orlando


L’halterofilista Shella Badaseyare està citada a pujar a l’escenari del Teatre Principal de Palma dia 31 de desembre per recollir-hi el premi Jaume II amb què el Consell de Mallorca vol reconèixer els seus mèrits esportius i humans – “Shella és un exemple de superació, ja que va haver de superar la difícil situació de la seva filla Anahí, que sofreix paràlisi mentre ella també ha tengut problemes de salut”-.

Abans però li agradaria també poder haver pujat al pòdium del Mundial Màster d’Orlando, Florida (EUA) d’halterofília que es celebrarà a principi del mateix mes.

El problema és que Badaseyare, originària de Nigèria i mallorquina d’adopció des dels 12 anys, amb un flamant campionat d’Europa Màster 2022, com s’ha llegit, té altres responsabilitats – i despeses-, més enllà de centrar-se en continuar demostrant que la suma d’anys – en té 35- i ser mare no són un obstacle per brillar en l’àmbit esportiu internacional.

Badaseyare necessita recaptar 5.000 euros per pagar-se el trasllat a la competició per la qual, amb els resultats esportius dels darrers mesos, s’ha guanyat el dret a representar Espanya. Ha posat en marxa, amb l’ajut professional de la gestora de projectes Marion Couturier, una campanya a la plataforma de captació de fons Gofundme on, a dia d’avui té recaptats 3.010 euros fruit de 92 donatius.
A més dels detalls del seu currículum esportiu, s’hi fa inventari del pressupost del viatge que inclou vol per a dues persones – s’inclou l’entrenador-, hostatge i lloguer de cotxe, a més d’altres contingències. I també 1.000 euros per l’atenció 24 hores per la seva filla que romandrà a casa sense el suport habitual de la progenitora, s’entén.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando