L’Handbol Club Eivissa s’apropa a la permanència

El conjunt pitiús aconsegueix un triomf clau davant l'Esplugues per 23-19

15/02/2022

10

La UD HC Eivissa té cada vegada més a prop la permanència a la Divisió d’Honor Plata. Avui horabaixa els eivissencs han guanyat per 23 a 19 l’Esplugues, el penúltim classificat de la categoria. Ha estat un duel molt igualat fins als darrers minuts. Al descans, el resultat era de 11-10 per al conjunt blau cel. Sense marge al marcador s’ha arribat als darrers 10 minuts. Allà l’Eivissa ha estat superior als catalans i ha pogut fermar la victòria.

Després de 16 jornades disputades, l’HC Eivissa és el sisè classificat a la taula amb 17 punts, a dos del Màlaga. Els andalusos són cinquens i ocupen la darrera plaça que garanteix entrar a la lluita pel títol i assegurar la permanència. Queden dos partits per finalitzar la lliga regular.