L’Handbol Mallorca frega la gesta davant el Cangas

Els mallorquins queden eliminats de la Copa del Rei, tot i el gran partit davant un equip Asobal

12/10/2023

27

L’Handbol Mallorca ho ha tengut a tocar. Fins el final ha tengut opcions de derrotar un equip de la lliga Asobal a l’eliminatòria de la Copa del Rei que s’ha disputat al Pont d’Inca. En qualsevol cas, ha estat un partit històric per a l’handbol mallorquí i per al club marratxiner.

A l’inici del partit, el Cangas ha fet valer la seva qualitat i experiència i s’ha arribat a posar 5 a 11 en el marcador. Al temps mort, Fernando González escridassava els seus jugadors. I hi ha hagut reacció. Amb gols com aquest del lateral Agustín Vega, els locals han retallat distàncies. Empat a 20 al descans. Menys gols hi ha hagut a la segona meitat, en part pel recital a les porteries. David Arnedo fa aquesta doble parada al llançament d’un penal.
L’Handbol Mallorca continuava fent mèrits per fer una gran gesta, i l’afició estava entusiasmada.

Als minuts finals, imprecisió local i gols de gran qualitat, com aquest de l’extrem visitant Jenilson Varela. El Cangas ha fet servir l’ofici i la porteria per endur-se el partit. La derrota ha estat dolça. Dia històric per a l’handbol mallorquí. I, per acabar, una imatge que només genera aquest esport: els dos equips que donen la mà al públic.