X

L’Hestia Menorca, a per la desena victòria i aparaular mitja permanència a Càceres

L'equip extremeny és penúltim amb cinc victòries; Zamora, que compta amb Pol Molins i Álvaro Sanz, diu que la situació classificatòria no convida a relaxar-se

17/03/2024

L’Hestia Menorca, a per la desena victòria i aparaular mitja permanència a Càceres

L’Hestia Menorca visita el Pavelló Multiusos Ciudad de Cáceres (diumenge, 19h), amb l’objectiu de fer un altra passa cap a l’objectiu. Quatre victòries separen tots dos equips (9 per 5) i la plantilla que dirigeix Arturo Álvarez te poc marge d’error. Pel conjunt de Bintalfa és una bona oportunitat de sumar la desena victòria del curs i aparaular mitja permanència.

La LEB Or inicia el compte enrere. Aquesta és la primera de las darreres 10 jornades de la lliga regular. L’Hestia Menorca hi arriba amb l’objectiu de la permanència ben encarat. Però el discurs que es transmet des de Bintalfa no es torça ni una línia… ni havent guanyat 6 dels darrers 10 partits, ni estant 3 victòries per damunt de les places de descens. L’entrenador Javi Zamora afirma que la situació no convida a la relaxació de l’equip i que cada partit és una oportunitat de sumar per aconseguir l’objectiu.

Càceres és la pròxima estació de la ruta del menorquins per aparaular un segon any a la categoria. L’equip extremeny presenta la pitjor ratxa del grup, amb vuit derrotes seguides. La darrera, a la pista del Clavijo, el coer. A la primera volta, l’Hestia va guanyar de 21 punts. L’entrenador madrileny compta amb els jugadors de perímetre Pol Molins i Álvaro Sanz, recuperats dels episodis físics de la jornada anterior.

A partir de les set, Càceres i Hestia protagonitzen un nou assalt, d’interessos comuns i dinàmiques oposades. La darrera incorporació insular, el pivot malagueny Golden Dike, no s’ha desplaçat amb l’equip, pendent de formalitzar federativament la seva inclusió al projecte menorquí.

17/03/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris