L’Hestia Menorca assalta Pumarín a cop de triple i suma la tercera victòria (78-84)

Grandison (5/10) i Demers (4/9) reventen la defensa de l'Oviedo des dels 6,75; Arteaga (15+11) i Lo (13+9) equilibren el joc a la pintura

10/12/2023

17

L’Hestia Menorca s’ha reconciliat amb la victòria a terres asturianes (78-84). I ho ha fet amb una exhibició des de la màxima distància. Els jugadors de Javi Zamora han convertit 12 triples -amb un encert del 50%- per fermar el tercer triomf de la temporada.

L’Hestia Menorca ha recuperat el pols de la competició i ha trencat la ratxa de sis derrotes. L’Oviedo ha estat la tercera víctima d’un equip nou pel que fa a la gestió dels minuts i al repartiment de rols instaurat per Javi Zamora. El 6-0 de sortida dels locals ha destapat les fortaleses insulars. Tres triples seguits d’Eric Demers han situat el tràiler de Bintalfa en ruta. Jake Grandison ha estat el convidat inesperat de la festa, amb 20 punts i 5 encerts des de la màxima distància. Arguments suficients per equilibrar la pèrdua inicial del rebot propi i guanyar els dos primers parcials: 41-45 al descans.

Amb la defensa asturiana forçada a vigilar els 6,75, Omar Lo i Víctor Arteaga han trobat els espais per aportar l’equilibri a la pintura. Especialment, el pivot de Cuenca, que ha firmat un doble-doble de 15 punts i 11 rebots. El partit s’ha mogut en uns màrgens de sis punts i ha estat un intercanvi de cops, que l’Hestia ha sabut encaixar i projectar cap a la victòria. La defensa, ara sí, del darrer quart ha estat categòrica per al 78-84 final.