X

L’Hestia Menorca creix al ritme de Clevin Hannah

L'equip ha guanyat 2 dels darrers 4 partits i el base va fer 31 punts, 8 assistències, 6 rebots i 39 de valoració contra el Càceres

02/01/2024

L’Hestia Menorca creix al ritme de Clevin Hannah

 

En un treballat exercici de supervivència, l’Hestia Menorca ha recuperat les constants vitals a cop de punts. Els que ha generat Stevic des de la seva arribada; o Eric Demers i Arteaga en millorar el seu estat de salut. Però la figura que ha emergit en plena decadència de l’equip ha estat la de Clevin Hannah, jugador més valorat de la lliga a la passada jornada amb la seva exhibició numèrica: 31 punts, 8 assistències, 6 rebots i 39 de valoració.

El director de joc de Nova York ha convertit Bintalfa en territori abonat. Té una mitjana de 25 punts en els dos darrers partits jugats allà. A més, el Menorca ha guanyat 2 dels darrers 4 enfrontaments, en els quals ha arribat als 81 punts de mitjana, molt per damunt dels 68 que suma en lliga. Gener serà clau. Lleida, Fuenlabrada i Oviedo, per encetar la segona volta i amb 2 partits a l’Illa, marcaran el futur de l’Hestia. Un futur que, de moment, cotitza a l’alça.

02/01/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT