L’Hestia Menorca derrota amb solvència el Benicarló

L'equip d'Oriol Pagès suma la primera victòria (78-57) des de la intensitat en defensa, el domini del rebot i la diversitat en atac

29/09/2019

Objectiu complert. L’Hestia Menorca sumava anit la primera victòria de la temporada davant el Benicarló. La millora en defensa va ser evident i l’adversari no va arribar als 60 punts. Va ser un dia, per cert, de celebracions per partida doble.

L’Hestia Menorca es va estrenar a casa amb victòria, el mateix dia que naixia la primera penya oficial del club, els Caps de Fibló. Una cinquantena de joves aficionats disposats a crear el millor ambient a Bintaufa. Urko Otegi, amb 8 punts, liderà un parcial de sortida de 13-6, l’anunci de com es desenvoluparia el partit. Intensitat defensiva, domini del rebot i l’equilibri en atac que arribaria ja al segon quart, per la via dels triples Guebert.

L’Hestia tenia fam de cistella i Xavi Hernández estirava la diferència a +16. Tanmateix, el Benicarló no va abaixar els braços i a cavall entre el segon i el tercer quart generà un parcial de 3-14. La diferència es reduïa a 5 punts. Llavors els veterans van assumir que tocava endreçar de nou el marcador. Otegi, màxim anotador amb 18 punts (més 6 rebots i 21 de valoració); Corbacho, amb un triple marca de la casa; i Pitu Jiménez, anotant i assistint, tancaven el partit encara amb un quart per davant.

Els darreres 10 minuts, al Benicarló no li va quedar més remei que reconèixer la superioritat rival i evitar una desfeta major. Deion Bute, amb un doble de 10 punts i 10 rebots, també va estar entre els destacats.