L’Hestia Menorca elimina La Roda amb pas ferm i es classifica per als quarts de final de la fase d’ascens a la LEB Or

Victòria coral, des de la defensa, contra un rival sense opcions (72-56); Pablo G. Longarela (17p) liquida el partit amb quatre triples al darrer quart

23/04/2023

8

L’Hestia Menorca es manté en el camí per pujar a la LEB Or després de tornar a guanyar La Roda (72-56), en el partit de tornada dels vuitens de final del play-off d’ascens.

La celebració al mig de la pista i a la grada evidenciaren que l’objectiu s’havia aconseguit. L’Hestia Menorca jugarà la segona ronda del play-off d’ascens, després de superar l’equip d’Albacete per un global de 35 punts.

L’actuació del capità Diego Alderete -el jugador més valorat amb 18 dígits-, des de la defensa i el rebot, en va agafar 12, pot resumir el partit dels menorquins. L’equip de Javi Zamora en cap moment va cedir la iniciativa al rival. L’entrenador Javi Zamora valorava la capacitat de l’equip de treballar i esperar el seu moment.

Al darrer quart emergeix la figura de Pablo González Longarela. L’escorta madrileny, màxim anotador amb 17 punts, converteix quatre triples consecutius, per liquidar el partit i celebrar la classificació per als quarts de final. La festa esclata a Bintalfa. Que passi el següent.