L’Hestia Menorca empata amb el Zamora i s’acomiada del somni de l’ascens a LEB Or

Jhivvan Jackson, amb 34 punts, insuficient per remuntar els onze punts i passar l'eliminatòria (70-70)

24/04/2022

9

L’Hestia Menorca s’ha acomiadat del somni per pujar a LEB Or  i ha quedat eliminat al primer play-off, el de vuitens. L’equip de Bintalfa va empatar 70 – 70 davant el Zamora, quan havia de remuntar un desavantatge d’11 punts.

L’Hestia Menorca se’n va de vacances després d’un exercici de voler i no poder davant el Zamora de Marc García. La remuntada d’onze punts resultà una quimera malgrat la bona posada en escena. Quatre punts, 13-9, va ser el màxim avantatge que va tenir un equip entregat a les 1.500 ànimes que varen crear un ambient de play-off òptim a les grades de Bintalfa. Insuficient davant un rival sòlid i solvent i amb Bobby Harris, autor de 21 punts, com a gran gestor del ritme de partit. Abans del descans, el Zamora arribà a guanyar de 13 punts: tocava remuntar-ne 24.

L’Hestia s’entregà a l’èpica i a Jhivvan Jackson, màxim anotador amb 34 punts. Un parcial de 16-8 al tercer quart va permetre tornar a somiar. Però el despertar va ser brusc i angoixant. Manu Vázquez i Harris se’n varen encarregar. Tanmateix, l’Hestia es va entregar fins a la darrera possessió, fins a la darrera i significativa cistella de Pitu Jiménez.