X

L’Hestia Menorca engegarà la campanya d’abonats la segona setmana de juny

El director general, Miki Ortiz, aspira a superar els mil socis, mentre el club treballa per complir tots els requisits de LEB Or; la inscripció inclou un aval bancari de 150.000 euros i una quota de 36.000

26/05/2023

L’Hestia Menorca engegarà la campanya d’abonats la segona setmana de juny

Redacció

Encara no ha passat una setmana de l’ascens i a l’Hestia Menorca ja tenen el cap en la pròxima temporada. Mentre els jugadors passen les darreres hores a Bintalfa —atenent compromisos del club o fent postemporada al gimnàs—, l’entitat ja funciona en clau de futur immediat, en clau LEB Or.

L’actualitat de l’Hestia Menorca navega entre les emocions del passat més recent i la planificació del futur immediat a LEB Or. Entre avui i demà el gruix de la històrica plantilla abandonarà l’Illa. Tanmateix, alguns no descarten que només es tracti d’un… fins més tard! És el cas del capità Diego Alderete.

La massa social és una de les potes fonamentals del projecte. En aquest sentit, el club vol fer bo el suport que va rebre l’equip el dia de l’ascens, amb 5.200 aficionats, i la campanya d’abonats s’engegarà la segona setmana de juny, segons ha manifestat a IB3 Miki Ortiz, director general de l’Hestia Menorca.

Pel que fa a la instal·lació, pendents de resoldre el problema de les goteres de la coberta, s’ajustaran la il·luminació i els suports digitals per a les retransmissions televisives. El primer de juliol serà una de les dates clau de l’estiu, el dia límit per formalitzar la inscripció a LEB Or, que inclou 150 mil euros d’aval i una quota de 36.000 euros.

26/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris