X

L’Hestia Menorca queda a una possessió de la victòria contra el Fuenlabrada (85-88)

L'equip de Javi Zamora "celebra" la permanència amb un partidàs contra un rival amb 25 temporades a l'ACB; Clevin Hannah, màxim anotador amb 23 punts

21/04/2024

L’Hestia Menorca queda a una possessió de la victòria contra el Fuenlabrada (85-88)

Derrota de l’Hestia Menorca contra el Fuenlabrada (85-88), en un duel directe per la darrera plaça del play-off d’ascens. Tot i així, l’equip de Javi Zamora està de celebració, i així ho va compartir amb els 3.100 espectadors que van omplir les grades de Bintalfa.

De celebració per la permanència i pel centenari de l’entrenador Javi Zamora. I com que l’ambició i la capacitat de somiar del projecte menorquí no té sostre, l’Hestia Menorca es permet mirar als ulls el play-off d’ascens i tractar de tu a tu un transatlàntic amb 25 temporades a l’ACB com és el Fuenlabrada.

Partidàs de tots dos equips i exercici de fe i d’optimització de recursos dels menorquins. L’intercanvi de cops a la pintura o des de la línia de tres derivà en una alternança quasi contínua en el marcador, no més enllà dels quatre punts.

L’Hestia va mantenir el pols al potent i talentós rival madrileny fins al final, amb Clevin Hannah com a màxim anotador, amb 23 punts. A deu segons del final, i un punt avall, va tenir la possessió per guanyar, però la pilota es va extraviar. Tot i així, l’Hestia va salvar el bàsquet average, i la darrera paraula encara està per dir.

21/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris