L’Hestia Menorca fa un partidàs contra el Guipúscoa, suma la vuitena victòria i situa el descens a dues (89-81)

Clevin Hannah, amb 25 punts i 5 triples, remata una gran labor d'equip davant el quart classificat; Víctor Arteaga (18p 14rb), Oliver Stevic (16 p), i Pol Molins (13 p), entre els destacats

03/03/2024

29

L’Hestia Menorca ha tombat el Guipúscoa (89-81), un dels equips de la zona alta de la classificació, i ha sumat el vuitè triomf de la temporada. L’equip de Javi Zamora se situa així a la dotzena posició i dues victòries per damunt de les places de descens.

L’Hestia ha fet una advertència a la competició amb una destacada victòria contra el Guipúscoa, el quart classificat. Els dos mil aficionats que s’han reunit a Bintalfa han gaudit d’un gran partit des del salt inicial. El pla de partit de Javi Zamora ha funcionat per partida doble: primer anul·lant Alex Barcello. El màxim anotador de la LEB Or s’ha quedat en 10 punts. I després sostenint l’alt percentatge dels seus interiors. Al descans s’ha arribat 45 a 47, després d’un triple sobre la botzina de Clevin Hannah, màxim anotador amb 25 punts. Era l’avís del que succeiria al final del partit.

L’equip de Sant Sebastià ha amenaçat de trencar el partit al tercer acte: 49-59. El quintet insular ha reaccionat i ha equilibrat els dígits, tot preparant el quart assalt. Stevic, amb 16 punts, i un Arteaga imperial, autor de 18 punts i 14 rebots, han preparat l’escenari a Hannah. El base de Nova York ha clavat dos triples, per culminar un parcial d’onze a zero, fer embogir la grada i entrar als dos darrers minuts sis punts amunt. Hannah ha posat el floc a un gran triomf amb el seu cinquè triple, de nou amb el temps a zero.