L’Hestia Menorca frega la gesta a la pista del Real Valladolid

Clevin Hannah, amb 31 punts i 8 triples, lidera l'equip balear, que té la possessió per aspirar a la victòria; l'estrella local, Mike Torres, sentencia (70-66)

15/10/2023

30

L’Hestia Menorca torna de Valladolid amb la segona derrota de la temporada (70-66). Però aquesta vegada amb un regust ben diferent. L’equip de Javi Zamora va tenir la victòria a tocar davant un dels grans de la categoria.

Derrota per quatre punts de l’Hestia Menorca a la pista del Valladolid, un dels aspirants a l’ascens a l’ACB. L’equip de Bintalfa es va refer d’un inici dubitatiu i va convertir la cita en una sort d’intercanvi de cops. Tot i que en algun moment els castellans van amenaçar de trencar el partit (22-14; 59-50, 62-53), l’esquerda en el marcador no va passar dels nou punts.

Va estar tan bé, que l’Hestia arribà al descans per davant (34-35). El desenvolupament de la segona part propicià un final igualat, tot i la diferència de tirs lliures per un equip i l’altre, que Jai Zamora no dubtà a destacar: 30 per al Valladolid, pels 12 de què va disposar l’equip de Bintalfa.

Així i tot, el base de Nova York, Clevin Hannah, va ser el màxim anotador del partit amb 31 punts i 8 triples… i amb 68-66 va tenir el tir per posar contra les cordes l’equip de Paco García. Tanmateix. va ser l’estrella local, Mike Torres el què convertí el 70-66 definitiu.