L’Hestia Menorca frega la sorpresa a Múrcia (84-80)

L'equip d'Oriol Pagès cedeix davant la superioritat física local, nou líder de la LEB Plata

09/12/2018

Derrota de l’Hestia Menorca a la pista del potent Reial Múrcia, per 84-80, que es posa líder de la LEB Plata amb un quàdruple empat a vuit victòries. L’equip d’Oriol Pagès es va refer d’una primera part fluixa en defensa i recuperà un desavantatge de dotze punts. Però la superioritat física dels homes de Rafa Monclova s’imposà al darrer quart, tot i que l’encert de Jan Orfila va mantenir el Menorca dins el partit fins al final. Xavi Hernández, amb 18 punts i 8 assistències, va ser el jugador insular més destacat. L’Hestia Menorca farà front ara a una setmana amb doble jornada: dimecres rebrà al Girona de Quim Costa, Alfons Alzamora i Jordi Trias (20 hores) i dissabte repetirà al Pavelló Menorca davant un altre gran de la categoria, el HLA Alicante (20 hores), equip que acompanya a Murcia, Villarrobledo y Almansa al capdavant de la classificació, amb un balanç de 8 victòries i  4 derrotes.