L’Hestia Menorca guanya el Pardinyes Lleida i s’atraca al liderat

Onze punts de Corbacho al darrer quart desactiven la resistència catalana (84-69); els menorquins, a un triomf del Barça i el Prat

06/12/2020

Sisena victòria de l’Hestia Menorca, davant el Pardinyes Lleida (84-69), que el deixa a només una del primer lloc de la classificació. A l’equip d’Oriol Pagès, en tot cas, li va costar treure el partit endavant. El darrer quart va dur la firma anotadora d’Alberto Corbacho.

Un parcial de 8-0 de sortida de l’Hestia Menorca va dibuixar un panorama que seria fictici al llarg dels quaranta minuts. La solvència ofensiva que, a estones, va exhibir l’equip d’Oriol Pagès va ensopegar amb un Pardinyes Lleida incansable. El quintet català va recuperar un desavantatge de dotze punts (27-15) al segon quart des de la defensa i el contraatac, tot i que mai no va arribar a capgirar el marcador. Al descans, 33-30.

Tanmateix, l’Hestia va tenir sempre el control de l’electrònic i, en la seqüència d’alts i baixos, sempre en sortia afavorit. L’encert des del perímetre o la solvència de l’omnipresent Dijkstra, màxim anotador local amb 15 punts, mantenien la brúixola insular apuntant en direcció a la victòria.

El darrer intent visitant de capgirar la dinàmica del partit, amb un 57-55, va ser desactivada per una seqüència d’onze punts -amb tres triples- sense error d’Alberto Corbacho que va ser, ara sí, definitiva. El Barça i el Prat queden a només una victòria.