L’Hestia Menorca guanya L’Hospitalet i es col·loca colíder

L'equip d'Oriol Pagès resol des de l'experiència un partit de poc encert (53-47), que dominava de 15 punts i va arribar a perdre de cinc al darrer quart

20/12/2020

A la LEB Plata, tercera victòria consecutiva de l‘Hestia Menorca que el deixa coliderant la classificació, juntament amb el Barça i el Prat. Tanmateix, ahir no va ser el millor partit dels menorquins i, en tot cas, el resultat va ser el més destacat. El marcador ho diu tot: 53-47.

Vuitena victòria per a l’Hestia Menorca, en un partit marcat pel desencert durant bona part dels quaranta minuts. Un exemple, L’Hospitalet va necessitar cinc minuts i mig per anotar la primera cistella. La defensa local funcionava, però la fluïdesa en atac es feia esperar. La millor versió de l’Hestia va arribar al segon acte. Dos parcials de 8-0 i màxima diferència de quinze punts. En tot cas, un miratge. L’Hospitalet va dur l’equip d’Oriol Pagès, que detectà ansietat en els seus jugadors, al seu terreny i el partit es va complicar.

Els catalans van igualar el marcador al tercer quart i al darrer es van situar cinc punts amunt, amb un parcial de 0-12. L’experiència i solvència de l’equip insular en situacions límit, i en el cas d’ahir d’Urko Otegi, màxim anotador de l’Hestia amb vuit punts, va desembussar la situació a favor del quintet de casa. Victòria, en definitiva, en el partit número 100 d’Oriol Pagès com a entrenador del conjunt de Bintalfa.