L’Hestia Menorca perd la segona plaça del seu grup de la LEB Plata

L'equip de Javi Zamora cau a la pista del Prat per 78-58. És la primera derrota amb el nou tècnic a la banqueta

01/04/2021

El nou Hestia Menorca de Javi Zamora mesurava les seves prestacions en la visita a la pista d’un rival directe: el Prat. I la prova de força no ha estat gens positiva. L’equip menorquí ha perdut de forma contundent per 78-58. El conjunt català ha estat superior des de l’inici del partit. Al final del primer quart ja dominava per 22-13. Al segon, tot i nivellar-se una mica el joc, el triomf parcial també ha estat favorable als locals, que han partit al descans amb un avantatge de 14 punts. Les opcions de remuntada de l’Hestia no han existit. El tercer quart ha estat el pitjor dels homes de Javi Zamora. Només han anotat 7 punts. Els darrers deu minuts han arrencat amb el partit ja decidit. El Prat comandava al marcador per 25 punts i això ha provocat certa relaxació en defensa dels catalans. Al final, derrota contundent del conjunt menorquí que perd la segona plaça en favor precisament del Prat. Amb Javi Zamora a la banqueta, l’Hestia ha guanyat un partit i n’ha perdut un altre. Urko Otegi, amb 18 punts i 4 rebots, i Guebert, amb 14 punts i 5 rebots, han estat els jugadors més destacats de l’equip balear.