L’Hestia Menorca reforça el liderat amb una exhibició defensiva contra l’Alginet

Tres de tres, arrencada perfecte de l'equip de Javi Zamora (79-53); Tamayo (17), Kravtsov (16) i Alderete (14) lideren la producció ofensiva menorquina

16/10/2022

10

Tres partits… i tres victòries. L’Hestia Menorca ha tancat la setmana perfecta en l’estrena a la competició amb un triomf davant l’Alginet (79-53).

L’equip de Javi Zamora va fer una exhibició defensiva des del salt inicial. Els menorquins van escanyar l’Alginet amb una pressió a tota pista sobre el bot, la línia de passada i amb constants dos contra uns. Una proposta defensiva que deixava el rival per davall del punt per minut. 37-15 al minut 17.

Desactivat Hunter Preston, el gran generador visitant, per Joshua Tomaic i Luis García, Álex Tamayo (17p), Slava Kravtsov (16p 7b 24val) i Diego Alderete (14p) van liderar la producció ofensiva menorquina. L’avantatge es va estirar fins als 32 punts: 65-33. El darrer quart va ser el manco lluït. Suficient, tanmateix, per consolidar la condició de líder imbatut, compartida amb el Benicarló.