L’Hestia Menorca remunta 23 punts al Prat, però Marc Blanch sentencia al final

Pitu Jiménez lidera la insuficient reacció (72-78) desde la direcció i Diatta (17) i Guebert (16) en l'anotació; i sense Urko Otegi, desqualificat per una tècnica i una antiesportiva al minut 23

15/11/2020

Primera derrota de l’Hestia Menorca a Bintalfa contra el Prat, en el duel d’invictes de la LEB Plata. En un gran partit per a l’aficionat, els homes d’Oriol Pagés han remuntat un desavantatge de 23 punts. Del 32-55 a l’inici del tercer quart (7’20”) al 69-68, a 1’35” del final. Però finalment, ha caigut la primera derrota de la temporada, culminada en les darreres possessions per l’encert de Marc Blanch. 72-78, final.

El quintet menorquí ha pagat la manca d’oposició física inicial i el Prat ho ha aprofitat per castigar des del rebot ofensiu i les recuperacions, liderats per l’ex Hestia Menorca, Quim Salvans, i l’esmentat Marc Blanch, prou conegut també per l’afició balear (ex Inca, Bàsquet Mallorca i Menorca Bàsquet).

La reacció local ha estat espectacular, de la mà del veterà base Pitu Jiménez. Sota la seva direcció i l’anotació de Guebert, Diatta i Moreno, l’Hestia ha tingut la victòria a tir, tot i l’absència a pista per desqualificació d’Urko Otegi amb 7’20” encara per jugar del tercer quart, producte d’una falta tècnica i una falta antiesportiva.

March Blanc ha estat el màxim anotador del partit amb 26 punts. Per l’Hestia, Bruno Diatta ha firmat 17 punts i 13 rebots i Drew Guebert 16 punts.