L’Hestia Menorca segueix orfe de punts i suma la sisena derrota seguida contra l’Alacant (57-76)

L'equip de Javi Zamora acumula sis jornades sense arribar als seixanta punts; Demers torna amb tres triples i debuta Digbeu

03/12/2023

14

L’Hestia Menorca ha reforçat l’estigma de ser el segon pitjor equip en anotació de la lliga i ha sumat el sisè partit per davall dels seixanta punts, després d’onze jornades disputades. I l’Alacant se n’ha beneficiat (57-76). És clar que l’absència de Clevin Hannah, el seu màxim anotador, dificultava la redempció local en aquesta estadística. El Lucentum ha ensumat la sang i ha aprofundit en la ferida rival des del salt inicial. Al descans, l’equip de Javi Zamora amb prou feines s’aguantava dins del partit amb 25 punts anotats, pels 37 dels alacantins.

El pla de partit de Pérez Cainzos ha estat demolidor: escanyar Pol Molins i Álvaro Sanz, els dos directors locals davant l’absència del base nord-americà. Entre tots dos han perdut onze pilotes. El retorn d’Eric Demers, que ha fet tres triples, i el debut de Tom Digbeu, no han bastat davant els baixos percentatges generals. Un parcial de 0-15 al tercer quart, liderat per Adrià Rodríguez, ha desmanegat definitivament l’Hestia, que ha estat un voler i no poder fins al 57-76 final.

Ara cal esperar que, amb totes les peces recuperades, el tècnic madrileny recompongui el trencaclosques competitiu de l’Hestia. El calendari atorga una nova oportunitat als menorquins, serà dissabte que ve a la pista de l’Oviedo.