L’Hestia Menorca signa a Fuenlabrada un triomf encoratjador per tancar la primera volta

Cinquena victòria (75-81) després de dominar 34 minuts a un escenari ACB; els triples de Demers a l'inici, les dobles figures d'Arteaga (14+11) i Stevic (16+10) i la determinació final de Hannah, claus

14/01/2024

24

L’Hestia Menorca ha tancat la primera volta amb una victòria a la pista de tot un ex ACB, el Fuenlabrada (75-81). Un triomf, el cinquè de la temporada, que enforteix l’ànim i reforça el sentit de la feina diària.

Tres triples d’Eric Demers al primer quart han estat la targeta de presentació de l’Hestia Menorca al pavelló Fernando Martín. L’encert de l’escorta de Massachusetts, màxim anotador balear amb 17 punts, ha eixugat els cinc d’avantatge amb què el Fuenlabrada havia encetat el partit (del 9-4 al 9-15). El 17-26 del primer parcial s’ha estirat fins a una màxima diferència de 14 punts, de la mà de Víctor Arteaga (19-33).

Com no podia ser d’una altra manera, l’equip de Toni Ten ha reaccionat, i entre Van Zegeren i Bellas han aplacat l’envestida dels menorquins i han arribat al descans només quatre punts avall: 39-43.

Preparat per a una segona part similar, l’Hestia ha pres de nou la iniciativa. La intensitat i el treball d’Stevic sota la cistella madrilenya ha sostingut la distància sempre fregant els 10 punts. El tercer quart ha acabat amb un esperançador 53-61.

Interpretar i executar ha estat el que ha fet Hannah. Dos triples de l’experimentat base de Nova York han recuperat el +10 per a l’Hestia al darrer quart. Una diferència que, en l’intercanvi de cops i constants viatges finals al tir lliure, han bastat per fermar un cinquè triomf amb un enorme valor moral.