22

L’Hestia Menorca suma a Ourense la tercera victòria seguida i es desmarca del descens

Tom Digbeu, amb 26 punts i 6 assistències, lidera l'ofensiva d'un equip molt sòlid en defensa (61-66); els homes de Zamora pateixen al final després de guanyar per 18 punts

04/02/2024

L’Hestia Menorca ha confirmat la consistència competitiva de les darreres setmanes amb un nou triomf, ara a la pista de l’Ourense (61-66), que el desmarca així de les places de descens. Des de les prestacions defensives més sòlides i amb Tom Digbeu com a via d’anotació alternativa, l’equip de Javi Zamora es plantava al descans vuit punts amunt: 24-32.

Tom Digbeu, que ha firmat la seva millor actuació amb 26 punts i 6 assistències, ha sostingut l’atac menorquí… per estirar el màxim avantatge fins als 18 punts abans d’entrar al darrer quart.

I així ha estat. Entre Justin Turner (18p) i un parell de triples, el rival ha retallat el desavantatge fins a deixar-lo en 4 punts. Però un parell de contraatacs i l’encert des del tir lliure han desactivat l’amenaça gallega. Oliver Stevic (8p 11rb), Clevin Hannah (9p 5as) i Víctor Arteaga (8p 9rb) han reforçat l’estadística menorquina.

Tercera victòria consecutiva de l’equip de Bintalfa, la quarta a les darreres cinc jornades, a les portes de rebre, diumenge que ve, l’equip més emblemàtic de la categoria: el líder Estudiantes.