L’Hestia Menorca tomba el líder a Bintalfa

Segona victòria dels homes de Javi Zamora, que s'han imposat 56-51 al Leyma Corunya

02/11/2023

16

Després d’un cap de setmana accidentat, l’Hestia Menorca sortia a Bintalfa decidit a donar la sorpresa. El Leyma Corunya era el gran favorit. Invicte, arribava a Menorca amb una mitjana de quasi 100 punts per partit. Números que a primera vista, no convidaven a l’optimisme. Però l’Hestia va mostrar la seva capacitat de patiment davant tot un transatlàntic de la LEB Or. I va deixar un avís a tots aquells que han de visitar l’illa. Aquest equip vendrà cara la derrota.

El partit va ser molt igualat. Cap dels dos equips va ser capaç de tenir avantatges de més de 6 punts. Els de Javi Zamora varen eixugar defensivament els gallecs que a la mitja part veien que el partit estava empatat a 31. Al tercer quart, continuava la lluita dels dos equips que arribaven als darrers 10 minuts amb 43 punts perhom. El pla del Menorca es complia punt per punt i arribava al tram decisiu amb les opcions al triomf intactes. En aquests darrers deu minuts Grandison, que debutava amb l’equip, aconseguia anotar els seus primers punts amb els menorquins. A falta de 60 segons, el marcador reflectia un 52-51. Aquí va ser clau la figura del capità. Diego Alderete que tancà el marcador amb el 56-51 final. Diumenge i sense temps per descansar, toca visitar el Guipúscoa.