L’Hestia Menorca tomba el Ponferrada i està a dos partits de pujar a LEB Or

Pol Molins (24) i Álvaro Sanz (20) liquiden la resistència lleonesa (91-66) davant 2.200 aficionats entregats a la festa

07/05/2023

L’Hestia Menorca està a una eliminatòria de pujar a la LEB Or. Ahir, als quarts de final, el conjunt menorquí va derrotar amb contundència el Ponferrada (91-66).

L’Hestia Menorca s’ha plantat a l’eliminatòria final per pujar a la LEB Or per la porta de la convicció. El Ponferrada just va tenir quatre minuts per creure en la remuntada i just van ser quatre els punts que va retallar dels onze que havia de recuperar. Edwin Jackson i Pol Molins, màxim anotador amb 24 punts, tenien l’eliminatòria controlada al descans: 42-38.

A la tornada del vestidor, les rotacions insulars van desllorigar la resistència física i mental del rival lleonès. El base Álvaro Sanz va estar sublim, amb 20 punts, i el partit ja no va tenir història.

El 2.200 aficionats van convertir el pavelló en una festa… que volen allargar i rematar el pròxim dia 20.