MALLORCA

La temporada incerta dels parcs aquàtics: a la meitat de l’aforament i amb menys personal

Avui ha reobert l'Hidroparc d'Alcúdia, però amb pocs clients


El parc aquàtic Hidroparc, a Alcúdia, ha obert aquest dissabte les portes de nou i és el primer parc aquàtic de Mallorca que aixeca la persiana aquest estiu. Ni l’Aqualand ni el Western Park ho han fet encara. El d’Alcúdia inaugura avui una temporada incerta, dos mesos més tard de l’habitual i amb la meitat de l’aforament (900 persones), que habitualment és de 1.800 persones. Tot i que només una part de la zona de restauració està oberta, totes les atraccions del parc ja estan en marxa. A més, el personal, que habitualment és d’una vuitantena de persones, és enguany més reduït. Això sí, tots s’han format en les mesures de seguretat indicades i estan preparats per a una temporada diferent.

Al voltant de 150 persones han inaugurat dissabte el parc aquàtic de Mallorca que obre primer aquest estiu.  Tots ells s’han informat de les noves normes del parc: han de mantenir la distància social i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic que el parc ha posat a la seva disposició a l’entrada del centre i a l’entrada de cada atracció. També s’han establert carrils perquè les persones puguin guardar la distància. Per altra banda, els treballadors netegen els elements individuals, com flotadors i matalassos aquàtics, segons ha assegurat el director de l’Hidroparc, David Díaz.

Els primers clients de l’Hidroparc han estat, majoritàriament, locals, però David Díaz espera que, a poc a poc, arribin turistes. Aquest dissabte eren només una petita part dels clients, ja que l’activitat turística a la zona encara és lleu. Per això, segons el responsable, per ara el parc romandrà obert els mesos de juliol i agost, però encara és prest per saber si podran allargar l’activitat fins a l’octubre.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |