X

L’hoquei herba de formació clausura una temporada històrica a Balears

Enguany s'ha disputat una lliga autonòmica en categoria benjamí, aleví i infantil; el Menorca HC ha organitzat un festival de fi de curs amb sis clubs i 140 practicants

22/05/2022

Redacció

La celebració del gol d’en Max, després d’aprofitar l’assistència de na Maria, és una de les imatges d’aquest cap de setmana del primer Festival Balear d’hoquei herba, des de la categoria pre-benjamí fins a cadets. Han estat 140 practicants de sis clubs d’arreu de les illes –Mallorca HC, Saneu Hoquei d’Eivissa, Portmany HC, Valdemossa HC, Cas Concos HC i, l’organitzador, Menorca HC-, que s’han concentrat aquests cap de setmana a Maó, concretament al Malbúger Centre Esportiu, per celebrar el final d’una temporada històrica. Per primera vegada, aquesta disciplina, a l’alça a ca nostra, ha organitzat una competició entre illes en tres categories de formació, benjamí, aleví i infantil.

La valoració del creixement de la pràctica d’aquest esport l’han feta, per a IB3, Toni Roca (delegat balear de la Federació Espanyola i president del Menorca HC), Belén Fleitas (presidenta del Valldemossa HC), Alfonso Trias (entrenador del Portmany HC) i Martín Ferreras (entrenador del Mallorca HC). La trobada s’ha completat amb l’entrega dels trofeus als campions de Balears d’aquesta lliga 2021/22.

22/05/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris