X

L’Hospital Can Misses oferirà allotjament al personal sanitari per reforçar-ne la plantilla a l’estiu

Se'n preveu oferir 42 places a partir de Setmana Santa a Ca na Majora

16/03/2023

Redacció

La dificultat per trobar un habitatge a Eivissa ha fet que la gerència de l’Hospital de Can Misses hagi decidit que l’antic edifici, de Ca na Majora, es destini a residència per al personal sanitari. Oferir un allotjament provisional als professionals és la manera que acceptin venir a treballar a l’illa.

En l’actualitat, hi ha 12 places ocupades i se n’oferiran 42 d’abril a octubre. Així es preveu poder reforçar-ne les plantilles amb vista a l’estiu, tot i que s’arrosseguen problemes per cobrir places d’algunes especialitats des de fa temps. Una nova cardiòloga s’ha incorporat a la plantilla i s’hi allotja, temporalment, a Ca na Majora.

Les especialitats més afectades per falta de personal són la d’oncologia, on hi hauria d’haver cinc professionals i n’hi ha 2. També hi ha sis places vacants d’anestesistes i la meitat de les places de radiologia estan cobertes, se’n cerquen 5. La gerència recorda que la mancança de professionals de radiologia es resol amb una empresa de teleradiologia i també amb la participació de l’Hospital de Son Llàtzer.

16/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris