X

L’hospital de la Creu Roja a Palma encara la fase final de les obres

Després d'un any i mig de treballs per renovar-ne les instal·lacions, preveuen que el centre pugui reobrir per complet a final d'any

16/05/2021

L’hospital de la Creu Roja a Palma encara la fase final de les obres

Després d’un any i mig de treballs per renovar-ne les instal·lacions, preveuen que el centre pugui reobrir per complet a final d’any. I ho farà amb nou equipament mèdic que permetrà reduir els temps d’espera als hospitals públics.

Una de les innovacions a l’hospital que la Creu Roja té a Palma és un aparell de ressonàncies magnètiques. Fins ara no en tenien i ara aquest hospital concertat també posarà la màquina a disposició de la xarxa de sanitat pública.

L’hospital va obrir a mitjans dels anys 50 a Can Buades. Setanta anys després, l’edifici havia quedat antiquat i tenia humitats. Necessitava una reforma integral per seguir actiu.

Els operaris treballen de valent cada dia per completar-ne la reforma. Es preveu que les feines finalitzin al darrer trimestre de 2021.

Reobren els espais tan prest com estan acabats. D’aquesta manera, moltes de les habitacions ja estan operatives i d’altres encara estan així… A més de la màquina de ressonàncies magnètiques, també renovaran els equips d’oftalmologia i les torres de laparoscòpia dels quiròfans. Una inversió d’uns 6 milions d’euros que ha finançat per complet la Creu Roja Espanyola.

16/05/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris