Ciència i tecnologia

L’Hospital de Son Espases participa en un estudi per conèixer les diferents seqüències de les soques del coronavirus

Tota la informació es compara en àmbit nacional i internacional

L%27Hospital+de+Son+Espases+participa+en+un+estudi+per+con%C3%A8ixer+les+diferents+seq%C3%BC%C3%A8ncies+de+les+soques+del+coronavirus

L’hospital Son Espases participa en un estudi a escala nacional per conèixer les diferents seqüències de les soques del coronavirus i com han afectat els pacients. És fonamental per definir les línies genètiques del virus, i per saber si muta o és més o manco virulent. Tota la informació després es compara en àmbit internacional.

La investigació no atura, als laboratoris de Son Espases a tota hora hi ha personal fent feina, han hagut d’augmentar els torns. És fonamental conèixer al màxim al coronavirus per cercar-ne una vacuna i ara disposen de material de darrera tecnologia. Un aparell que realitza el seguiment a la seqüència de la COVID-19. Ja tenen totes les dades dels 100 primers pacients contagiats.

Aquesta investigació engloba tot el país i tot el món. Son Espases forma part d’un estudi nacional que pretén conèixer les diferents línies genètiques del virus, les similituds entre els casos diagnosticats a les illes i a la península. Una eina fonamental per aprendre i esbrinar si apareixen noves variants amb l’arribada dels turistes. L’objectiu principal és trobar un vaccí, però abans cal conèixer el virus i veure’n les mutacions. Totes les dades que s’obtenen i la informació s’han de compartir en àmbit internacional també. Perquè com més sàpiguen els investigadors, abans trobaran una cura per frenar la COVID-19.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Salut finança amb 100.000 euros tres investigacions per combatre la Covid-19

Comprovar l'eficació de les transfusions de plasma i el paper de la genètica en la transmissió de la malaltia són...

Proven en 30.000 persones la vacuna de Moderna contra la COVID

Només té per davant la vacuna de la firma xinesa Sinopharm

Llucmajor inaugura un sistema per prevenir el càncer de pell

L'usuari també podrà trobar un desfibril·lador i un botó per connectar amb l'112

Una anàlisi de sang podria detectar de manera precoç fins a cinc classes de càncer

Científics xinesos i nord-americans publiquen els resultats dels seus estudis a la revista Nature