SOCIETAT

L’Hospital Joan March inicia el projecte “Sembrant Salut” per millorar l’estat emocional i físic dels pacients

A més, els horts també són un al·licient perquè les visites de familiars i amics de les persones ingressades es puguin desenvolupar en un espai diferent a l'habitació on passen la major part del temps


L’Hospital Joan March, amb la col·laboració de la Creu Roja, posa en marxa el projecte “Sembrant Salut” amb el qual pretén millorar l’estat emocional i físic dels pacients ingressats i evitar-los l’aïllament.

Un hort ecològic terapèutic és la nova activitat complementària per als pacients ingressats a l’Hospital Joan March, que està emmarcada en el programa d’humanització de l’assistència sanitària i que ha tengut la col· laboració de la Creu Roja.

Aquest projecte contribueix a desenvolupar o recuperar l’autonomia personal dels pacients, millora el seu funcionament físic i cognitiu i incorpora hàbits de vida saludables per aconseguir el seu benestar físic i mental. A més, els horts també són un al·licient perquè les visites de familiars i amics de les persones ingressades es puguin desenvolupar en un espai diferent a l’habitació on passen la major part del temps.

Ara mateix, disposen de quatre taules de cultiu adaptades i amb totes les mesures de prevenció. Cada pacient hi té el seu espai assignat i la responsabilitat de cuidar el seu cultiu.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |