X

L’hotel Ibiza Rocks no es planteja tancar, tot i l’allau de cancel·lacions

Aquest establiment, tradicionalment copat pel turisme britànic, vol atraure clients espanyols i d'altres nacionalitats

30/07/2020

L’hotel Ibiza Rocks no es planteja tancar, tot i l’allau de cancel·lacions

Un dels hotels més afectats per l’anunci de la quarantena britànica és l’Hotel Ibiza Rocks de Sant Antoni. Amb públic majoritàriament anglès, ara busquen ampliar les nacionalitats per seguir endavant amb el negoci.

L’allau de cancel·lacions ha sigut aclaparadora, així i tot, l’hotel Ibiza Rocks no es planteja tancar, i encara els entren reserves. El fundador d’Ibiza Rocks, Andy McKay, assegura que en els darrers dies han tengut cancel·lacions per milers d’euros. McKay, però, no decau, assegura que no es planteja tancar, sinó tot el contrari, vol atraure clients espanyols i d’altres nacionalitats ampliant horaris i les activitats a la piscina.

Encara segueixen tenint música en directe, però han eliminat la pista de ball i l’han substituït per uns llits que mantenen la separació obligatòria. En principi havien d’obrir fins a principis de novembre, però amb la quarantena el futur és incert i, segons Mckay, està fora del seu abast, ja que assegura que la quarantena ha estat una decisió política i no sanitària.

30/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT