X

L’hotel Melià Bellver és el nou ‘hotel Covid’ de Mallorca

Actualment, quatre de les plantes de l'establiment estan almanco completes

01/06/2021

L’hotel Melià Bellver és el nou ‘hotel Covid’ de Mallorca

Tots els turistes que donin positiu en covid durant la seva estada a Mallorca, i siguin asimptomàtics, a partir d’ara, passaran la quarantena a l’Hotel Melià Bellver, de Palma. Durant les darreres hores s’ha traslladat tots els que eren a l’hotel Palma Bay; i també a alguns dels migrants arribats en embarcacions aquest passat cap de setmana i que han hagut de ser aïllats per haver estat en contacte amb un positiu. Actualment, almanco 4 de les plantes de l’establiment, estan completes.


El cost de l’hotel medicalitzat del Palau de Congressos: 2,7 milions per a les arques públiques

L’hotel Melià Bellver és, des d’ara, el nou hotel Covid de Palma. Substitueix l’hotel Palma Bay, també de Melià, i la cessió del qual ha finalitzat aquest cap de setmana. D’aquesta manera, l’hotel Bellver, acull ara tots els viatgers que durant la seva estada a Mallorca donen positiu per Covid-19, necessiten aïllar-se, i són asimptomàtics; també a aquelles persones que han estat en contacte directe amb un positiu i també necessiten aïllament. Aquest és el cas de Michelle; una jove de nacionalitat alemanya. Va donar positiu quan estava de viatge amb unes amigues, ha passat 21 dies aïllada a l’hotel Palma Bay; aquest dilluns, la varen traslladar al Melià Bellver, i aquest dimarts, a la fi, ha pogut sortir.

Durant la seva estada a l’hotel covid, reben atenció mèdica per part del personal sanitari; i òbviament els practiquen diferents proves. Actualment, almanco 4 de les plantes de l’establiment estan completes. A banda de turistes, també romanen aquí una trentena dels migrants interceptats quan intentaven entrar de manera irregular a les Illes durant les darreres hores. El motiu és que un d’ells va donar positiu a la PCR. Es troba a Son Llàtzer, però tots els que varen tenir contacte amb ell romanen a l’hotel Bellver aïllats. Altres 19 dels migrants partiran aquest dimarts cap a la península, mentre que la resta encara són a l’estació marítima, a l’espera dels resultats de les seves PCR.

01/06/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris